A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Відокремлений структурний підрозділ "Бучацький фаховий коледж Закладу вищої освіти "Подільський державний університет"

Практичне заняття на тему: "Свято наближається".

Дата: 27.11.2023 19:36
Кількість переглядів: 31

На календарі 27 листопада, за вікном сніг, і вже зовсім скоро розпочнеться різдвяна казка. В коледжі вже стало традицією випікати імбирні пряники та дарувати їх перехожим. Тому в рамках проведення тижня циклової комісії ветеринарно-технологічних дисциплін студентами групи ТВ-31 було проведено практичне заняття на тему: "Свято наближається".

Під керівництвом викладача Барановської А. С. здобувачі освіти спекли імбирні пряники та їх розмалювали. Після цього вони пішли в коридори коледжу та на вулицю, де роздавали смаколики та нагадували людям, що свято наближається.

Випікання імбирних пряників - це одна з головних традицій зимових свят. У всьому світі їх готують до Дня Святого Миколая, Нового року чи Різдва. Адже це не просто смачний десерт, а і вдала ідея для подарунка чи оригінальна прикраса для ялинки. 

Насправді, немає нічого дорожчого, ніж бачите усмішки на обличчях . А як можна не сміятись,  коли  випікаєш різдвяні смаколики? Пам'ятайте, що творцем дива може стати будь-хто з нас, варто лише захотіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора