A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Відокремлений структурний підрозділ "Бучацький фаховий коледж Закладу вищої освіти "Подільський державний університет"

Захист звітів із спеціальності 193 "Геодезія та землеустрій"

Дата: 28.01.2022 18:15
Кількість переглядів: 52

Фотоальбом

Невід’ємною складовою навчального процессу підготовки фахівців у коледжі є виробничі  практики професійного спрямування.

Студенти четвертого курсу спеціальності 193 "Геодезія та землеустрій" були направлені на виробничу технологічну практику на підприємства Тернопільської області, що здійснюють роботи в сфері землеустрою, яка тривала з 22 листопада 2021 року по 06 січня 2022 року.

Під час проходження практики студенти отримали навички щодо роботи із електронними геодезичними приладами при виконанні різних видів знімань території, а також з обробки геодезичних даних із застосуванням відповідного програмного забезпечення.

Після успішного проходження практики, 28.01.2022р. було організовано захист звітів під керівництвом заступника  директора з навчально-виробничої роботи Захарка П. П., та викладача землевпорядних дисциплін Пендзей Л. П.

Студенти надали змістовні звіти, в яких було наведено стислу характеристику підприємства, загальний зміст основних видів робіт із землеустрою, топографо-геодезичних робіт, особливості розроблення землевпорядної документації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора