A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Відокремлений структурний підрозділ "Бучацький фаховий коледж Закладу вищої освіти "Подільський державний університет"

День поля у компанії «Контінентал Фармерз Груп»

Дата: 15.05.2021 17:45
Кількість переглядів: 33

Фотоальбом

14 травня викладачі та студенти із спеціальності «Агрономія» взяли участь у проведенні Дня поля компанією «Контінентал Фармерз Груп», який відбувся у м.Хоростків Чортківського району.

 Тема заходу: «Точне землеробство в дії, або як заробити додаткові 100 баксів з гектара».

Провідні спеціалісти ділилися своїм досвідом і розповіли про приховані резерви поля, чому важлива висока «культура агровиробництва». Крім цього, студенти дізналися про останні інновації в агросфері, про впровадження технологій точного землеробства.

У межах заходу відвідали виставку сільськогосподарської техніки та устаткування для точного землеробства, які «Контінентал Фармерз Груп» використовує в роботі, також побачили в роботі сівалку повністю обладнану системами Precision Planting. Тестували різні налаштування притискних зусиль, швидкість посіву, роботу системи автоматичного відключення секцій сівалки.

Налагодили зв’язки з можливістю проходження виробничих практик студентами в даному господарстві, з подальшим  працевлаштуванням.

Такі заходи – нагода поспілкуватися з спеціалістами та побачити наживо як працює нове устаткування, яке успішна компанія використовує у своїй діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора