A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Відокремлений структурний підрозділ "Бучацький фаховий коледж Закладу вищої освіти "Подільський державний університет"

День поля у компанії "Контінентал Фармерз Груп"

Дата: 09.10.2021 15:15
Кількість переглядів: 34

Фотоальбом

День поля «Як заробити додаткові $100 з гектара: час рахувати»

8 жовтня  викладачі та студенти із спеціальності «Агрономія» взяли участь у проведенні Дня поля компанією «Контінентал Фармерз Груп», який відбувся у Львівському національному аграрному університеті в місті Дубляни.

Компанія продемонстрували технології, що забезпечують максимальний прибуток, економічний ефект від їх впровадження. Крім цього, студенти дізналися про  результати польових досліджень, завдяки яким можна визначити ефективні технології для практичного застосування.

Ключовою темою заходу було точне землеробство. Фахівці презентували конструктор з обладнання, який дає можливість провести оновлення  сільськогосподарської техніки. Також говорили про картоплярство – вирощування, новинки техніки, продаж насіння та дегустація.

Діяла виставкова зона від партнерів “Контінентал Фармерз Груп” – провідних виробників сільськогосподарської техніки, добрив, насіння, ЗЗР та інших.

Такі заходи – нагода поспілкуватися з спеціалістами та побачити наживо як працює нове устаткування, яке успішна компанія використовує у своїй діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора