A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Відокремлений структурний підрозділ "Бучацький фаховий коледж Закладу вищої освіти "Подільський державний університет"

Практичне заняття з дисципліни «Технологія переробки молока і молочної продукції»

Дата: 22.11.2023 14:38
Кількість переглядів: 36

У межах тижня циклової комісії ветеринарно - технологічних дисциплін під керівництвом викладача  Гнитки Г.І. зі студентами групи ТВ-41 було проведено практичне заняття з дисципліни «Технологія переробки молока і молочної продукції» на тему: «Визначити показники якості молока та вершків»,  мета  якого навчитись визначати фізико-хімічні показники молока та вершків: (густини, титрованої кислотності, механічної забрудненості та масової частки жиру).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора