A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Відокремлений структурний підрозділ "Бучацький фаховий коледж Закладу вищої освіти "Подільський державний університет"

Bиховний захід "Запалімо пам'яті свічу"

Дата: 23.11.2023 14:33
Кількість переглядів: 70

У четверту суботу листопада в Україні вшановують пам’ять мільйонів жертв голодоморів. Наймасштабнішим із них був Голодомор 1932-1933 років - саме його називають геноцидом українського народу, здійсненим сталінським режимом.

Із огляду на цю трагічну подію, викладач Бебих  С. М. разом з  студентами групи Е-21 провели виховний захід "Запалімо пам'яті свічу".  Здобувачі освіти засудили Голодомор як акт винищення людства та наголосили на необхідності вшанування пам’яті мільйонів, знищених  голодом українців, а також пам'яті всіх, хто віддав своє життя заради майбутнього нашої держави, та мирних громадян, що загинули під час війни російської федерації проти України.  Адже зараз,  під час військових дій,  на території України  також відбувається  геноцид українського народу. Історія повторюється.

Студенти закликали всіх присутніх 25 листопада долучитися до загальнонаціональної акції "Запали свічку",  і засвітити вогники у вікнах як вияв скорботи за загиблими, віри в перемогу України й готовності докласти зусиль,  щоб геноциди не повторювалися.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора