A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Відокремлений структурний підрозділ "Бучацький фаховий коледж Закладу вищої освіти "Подільський державний університет"

Майстер-клас «Методи виготовлення архітектурних деталей та їх застосування в сучасному дизайні»

Дата: 15.12.2023 10:44
Кількість переглядів: 37

В Бучацьому коледжі відбувся захоплюючий та пізнавальний майстер-клас для студентів 3 курсу спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія». Проведення заходу було спільною ініціативою викладачів В. М. Поморського та В. С. Качуровського.

Тема майстер-класу «Методи виготовлення архітектурних деталей та їх застосування в сучасному дизайні». Учасники ознайомилися з процесом  відливки гіпсової моделі рослинного характеру, де кожен етап був викладений на прикладі практичного виготовлення, послухали  лекцію зі скульптури, розглянули  рельєф, його види та застосування.

Студенти виявили живий інтерес до події та з великим захопленням брали участь у відливці гіпсового орнаменту. На тлі творчої атмосфери вони слухали лекцію, ознайомлюючись із історичними аспектами скульптури, відчуваючи зв'язок із минулими століттями та сучасністю.

Студенти та викладачі коледжу висловили вдячність викладачам художньої школи за цей цікавий та пізнавальний майстер-клас, висловили спільне бажання продовжувати цей досвід та обмінюватися креативними ідеями в майбутньому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора